Scrads

El projecte

Conjuntament amb MisterADS i el nostre equip de col·laboradors, hem creat una solució revolucionària que transforma l’experiència del client mitjançant una intel·ligència artificial d’avantguarda.

Impulsat per la potent tecnologia de ChatGPT, el nostre chatbot va més enllà de ser un simple assistent. Està dissenyat per oferir respostes precises les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, adaptant-se a les necessitats úniques de cada negoci.

Imagina un servei al client que mai no dorm, que comprèn múltiples idiomes i que aprèn amb cada interacció, garantint la satisfacció del client en tot moment.

Aquesta és la revolució que som aquí per oferir. En un món digital en constant evolució, cada sector enfronta desafiaments únics. Els nostres models de chatbot han estat dissenyats específicament per abordar les necessitats puntuals de diversos nínxols de mercat.

Ja sigui al sector del transport, l’hostaleria, el comerç electrònic o la formació interna, tenim una solució personalitzada esperant optimitzar les operacions i millorar l’experiència de cada client.

Descobreix-ne més sobre Scrads.

Tecnologia implementada

IA
MariaDB
Html
CSS3
Python