Aigües de Mataró – Oficina virtual

El projecte

Transformació Digital del Servei de Gestió d’Aigües: Oficina Virtual Aigues de Mataró

Ens complau compartir el resultat d´una col·laboració excepcional entre l´equip de programació intern d´Aigües de Mataró i el nostre equip. Presentem una solució innovadora: l’Oficina Virtual, dissenyada per millorar l’experiència dels vostres clients i optimitzar les operacions internes.

La nostra plataforma ofereix als clients del servei d´aigua d´Aigües de Mataró una gamma completa de funcionalitats intuïtives. Ara poden pagar factures de manera segura i senzilla, accedir a informació sobre el consum, gestionar incidències i sol·licitar altes de comptadors, entre moltes altres opcions disponibles. La comoditat i transparència són pilars fonamentals d’aquesta solució.

A més d’oferir un servei excepcional als usuaris, l’Oficina Virtual també ha transformat la gestió interna d’Aigües de Mataró. Mitjançant controls automatitzats, processos eficients i anàlisi de dades en temps real, el nostre equip ha permès a la companyia abordar fugues i altres problemes de manera proactiva. Les estadístiques generades han proporcionat informació valuosa per a la presa de decisions estratègiques i l’optimització de recursos.

Junts hem aconseguit una fita important en el camí cap a l’excel·lència en el servei i la innovació tecnològica. L’Oficina Virtual d’Aigües de Mataró és una poderosa eina que millora la qualitat de vida dels seus usuaris i estableix nous estàndards. Estem emocionats de compartir aquesta solució avantguardista amb tots vosaltres.

Tecnologia implementada

PHP
Laravel
MariaDB
Html
CSS3
JQuery
External API services